DK: Fragt 39,00 | Gratis fragt ved køb over 399,00

Privatlivspolitik

  1. Baggrund

Kyote ApS (herefter ”Kyote”, ”vi”, ”vores”), CVR nr. 38282905, Bardenflethsgade 3, 1. TH, 1151 København S, er i henhold til databeskyttelseslovgivningen forpligtede til at beskytte og respektere dit privatliv. 

1.1          Denne privatlivspolitik redegør for vores indsamling af oplysninger, der identificerer eller kan identificere fysiske personer (herefter benævnt ”Personoplysninger”), og som indsamles af Kyote i forskellige sammenhænge. Privatlivspolitikken er en hjælp til at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvilke former for indsamlinger vi foretager. Privatlivspolitikken indeholder også en række andre oplysninger, som vi skal give dig.  

1.2          Vi respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger i henhold til de til enhver tid gældende regler, og vi er opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle Personoplysninger, vi modtager.

  1. Oplysninger, som vi indsamler, formål, grundlag, videregivelse og sletteregler

2.1          Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside www.squeasy.dk::

Din IP-adresse og information om hvilke cookies der i øvrigt er installeret på din computer.

Disse oplysninger indsamler vi via cookies i din browser. Læs mere om vores anvendelse af cookies i afsnit 3.

Dette gør vi for at optimere vores hjemmeside og sikre os, at du bliver præsenteret for det indhold, som vi vurderer er mest relevant for dig.

Vores grundlag for denne indsamling er en legitim interesse i at optimere og forbedre vores hjemmeside efter dine behov, og vi vurderer, at vores legitime interesse ikke bliver oversteget af din interesse i ikke at få behandlet dine Personoplysninger.

Oplysningerne, der bliver indsamlet via cookies, bliver gemt i op til 1 år, men typisk i kortere tid.

2.2          Vi indsamler følgende kategorier af Personoplysninger om dig, når du køber varer via vores hjemmeside www.squeasy.dk:

Navn, adresseoplysninger, telefonnummer og e-mailadresse.

Disse oplysninger indsamler vi når du kontakter os og/eller handler varer via hjemmesiden. Oplysningerne er nødvendige for at vi kan behandle din ordre og levere dine varer.

Oplysningerne bliver opbevaret i 5 år, hvorefter de slettes.

  1. Cookies

3.1          Når du besøger og bruger vores Hjemmeside, skal du acceptere vores Cookiepolitik i vores cookie pop-up.

3.2          Vi anvender cookies for at forbedre brugeroplevelsen på vores Hjemmeside, til at føre webstatistik og til at støtte markedsføringen af vores tjenester. Du kan altid afvise eller slette eksisterende cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvordan du afviser kommer an på hvilken browser du bruger. Se vejledning her: http://mineCookies.org/cookiehandtering/

Du skal være opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der visse funktioner og services på vores hjemmeside, som du ikke kan bruge.

Når du besøger vores website www.squeasy.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

3.3          Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3.4          Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Hvis du ønsker at blokere en cookie, kan du slå brugen af cookies fra i din internetbrowser. Du kan også slette de gemte cookies ved at bruge nedenstående vejledning. Vi opfordrer dog til, at du accepterer cookies, da det hjælper os med at forbedre brugen af hjemmesiden.                  

Vejledning til håndtering af cookies

3.5          Formål med cookies på vores website

For at kunne udvikle og forbedre din brugeroplevelse anvender vi cookies på hjemmesiden til:

  • at gemme dine indstillinger
  • trafikmåling og statistik
  • forbedre den tekniske funktionalitet

3.6          Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

Google Analytics

Cookies fra Google Analytics benyttes på hjemmesiden til at indsamle oplysninger om statistik over generelle brugsmønstre og trafik som fx antal besøg, mest benyttede sider, hvornår websitet bruges mest, og hvilke browsere brugerne benytter.

Du kan til enhver tid fravælge cookies fra Google Analytics ved at benytte linket herunder:

               Fravælg Google Analytics cookies

Shopify

Cookies fra Shopify anvendes til at opsamle information om besøgendes brug af hjemmesiden, at generere rapporter og at identificere døde links og fejl på hjemmesiden.

Du kan fravælge cookies fra Siteimprove ved enten at tilføje squeasy.dk til listen over websites, som du vil blokere cookies fra eller slette de individuelle cookies fra Shopify, som din browser har gemt.

Sociale medier

På vores hjemmeside linker vi til sociale medier som f.eks. Facebook og Instagram, hvor det er muligt for brugeren at følge Squeasy. Disse sociale medier kan lagre Cookies, hvorfor vi opfordrer dig til at læse de sociale mediers politikker for Cookies og persondata.

  1. Hvordan vi opbevarer de oplysninger, vi indsamler

4.1          Dine Personoplysninger indsamles og opbevares, og vi passer selvfølgelig godt på dem. Oplysningerne er begrænsede til betroede medarbejdere, og vi kontrollerer vores sikkerhedsforanstaltninger således, at de ikke hændeligt eller ulovligt slettes, forringes eller fortabes, ligesom de ikke kommer til uvedkommende tredjemands kendskab eller på anden måde misbruges eller bruges i uoverensstemmelse med lovgivningen.   

4.2          Vi behandler kun personoplysninger om dig som er relevante og tilstrækkelige til opfyldelse af de formål, vi har med behandlingen.

4.3          Dine Personoplysninger opbevares hos en af os valgt ekstern virksomhed: Shopify.

4.4          Oplysningerne lagres på servere inden for EU, og dine personoplysninger vil derfor altid være omfattet af beskyttelsen i EU’s databeskyttelsesforordning.

4.5          Vi påser, at databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

4.6          Vi er, over for dig, ansvarlige for opbevaringen af dine Personoplysninger hos databehandleren.

  1. Hvornår vi sletter dine personoplysninger

5.1          Vi opbevarer dine Personoplysninger så længe det er nødvendigt til opfyldelse af Formålet eller til opfyldelse af lovkrav. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Vi har under de enkelte punkter ovenfor specificeret hvornår vi sletter de enkelte kategorier af Personoplysninger.

  1. Deling af dine personoplysninger

6.1          Udover hvad der er anført ovenfor i pkt. 2, kan vi dele dine Personoplysninger i det omfang, vi er forpligtede hertil, fx som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder.

6.2          Vi kan overdrage dine Personoplysninger, når vi i god tro mener, at dette er nødvendigt for:

-              at overholde lovkrav, herunder hvis vi er forpligtede til at overdrage eller dele dine Personoplysninger med retshåndhævende myndigheder.

-              at håndhæve eller anvende vores handelsbetingelser.

-              at beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores medarbejdere eller andre.

  1. Dine rettigheder

7.1          Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke Personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig.

7.2          Du kan til en enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få slettet eller begrænset behandlingen af dine Personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler. 

7.3          Hvis behandlingen af dine Personoplysninger er baseret på et samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

7.4          Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du under pkt. 8. Ved din henvendelse undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

7.5          Ønsker du at klage over vores behandling af dine Personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk

  1. Dataansvarlig og databeskyttelsesrådgivers kontaktoplysninger

8.1          Den dataansvarlige for dine oplysninger er:

Kyote ApS

Bardenflethsgade 3,1.th

2300 København S

info@squeasy.dk

 

  1. Ændringer og opdateringer

9.1          Vi forbeholder os ret til løbende at ændre denne Privatlivspolitik. Ved ændringer vil datoen nederst i Privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende Privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted. Ved væsentlige ændringer vil du modtage meddelelse herom.

Opdateret 16. maj 2019